maanantai 27. lokakuuta 2008

kunnallisvaalien jälkeen..

Hei!

Aamulla herätessäni olin melkein varma, että kunnallisvaaleissa kävi hyvä tuuri, ja että kannattamani ehdokas pääsi valtuustoon. Eihän minulla mitään päätäntävaltaa ole, 15-vuotias, kun ei vielä saa äänestää. Kai tämä harha johtui siitä, että vihreät saivat enemmistön täällä Helsingissä, mutta Kalle Könkkölää ei vain oltu äänestetty tarpeeksi. Niimpä olin koko aamun kärttyinen, kun äidin kanssa olimme menossa kaupunkiin ja äiti etsi metro-lehdestä vaalien tuloksia (itse en uskaltanut katsoa.)

Kai se on vähän väärin, että ihmiset äänestävät tuttujaan ja puolituttujaan tai ihmisiä jotka tietävät. Itse olisin kuitenkin sortunut samaan ansaan, mutta tällä kertaa ihan aiheesta, uskon nimittäin vakaasti, että Kalle olisi ajanut juuri meidän vammaisten asioita. Aloin harminpuuskassani miettiä ihan vakavasti miten voisin itse pyrkiä mukaan politiikkaan sitten, kun ikävuoteni riittävät, enkä ole vieläkään hylännyt ajatusta.

Kynnyksessä kuitenkin sanoivat, että Kalle oli päätynyt varasijalle, toivotaan, että hän pääsee joskus oikeastikin vaikuttamaan asioihin.

Olin tänään psykologilla ja hänen teettämänsä testit olivat aivan uskomattoman huvittavia ja suurimmaksi osaksi myös todella helppoja. Yksikin tehtävä oli sellainen, jossa piti selittää erinäisten sanojen merkityksiä, kuten esimerkiksi ampiainen, tai kertoa vastaus helppoihin päässälaskuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti