perjantai 31. lokakuuta 2008

Maanpinnalle

Hei!

Tänään oli sitten oikeasti tet-jaksoni viimeinen päivä. Silloin, kun tiedän jonkun sellaisen asian olevan pian ohi josta pidän, taistelen kelloa vastaan. En sentään aseta aikoja päin prinkkalaa, mutta kieltäydyn katsomasta kelloa.

Olen ollut nyt kaksi viikkoa tet-harjoittelijana Kynnyksessä, enkä kertaakaan aikaisemmin ole käynyt ilmoittamassa lähdöstäni Kallelle joka oli vastuuhenkilöni. Tänään kuitenkin koin sen velvollisuudekseni, minusta oli oikein, että ilmoitin lähteväni, kun tet-jaksoni päättyi kokonaan.

Oli miellyttävää, kun lähtiessäni Kalle pyysi käymäään uudestaan, kehotti tulemaan mukaan Kynnyksen toimintaan ja sanoi olevansa iloinen, siitä, että olin ollut Kynnyksessä. Jaksosta jäi hyvä mieli, mutta harmittaa vähän, koska olen - kuten ennenkin olen maininnut, täysin varma siita, että Kalle olisi voinut hymyillä, enkä ehtinyt nähdä sitä.

Huomenna osa Kynnyksen työntekijöistä on lähdössä Etiopiaan, heillä on siellä joku yhteistyöprojekti. He ovat lähdössä aikaisella aamulennolla, joten tiedossa on aikainen herätys. Toivotetaan heille hyvää matkaa.

Sain eilen kirjoitetuksi sen novellin jonka ideoista kirjoitin aikaisemmin. Se on nimeltään "suru sumentaa silmiäni." Laitan siitä linkin tähän.
http://www.rakkausrunot.fi/runoilija.php?runid=42046&luokka=90

Nyt on aika palata kouluun ja maanpinnalle, keskittyä olenaiseen.