torstai 5. maaliskuuta 2009

peruuttamattomia päätöksiä ja elämän pidennystä

Hei!

Maanantaina meillä oli opinto-ohjaajan tunti. Olimme tietokoneluokassa, koska täytimme jatkokoulutuksen hakulomakkeita. Täytin lomaketta tarkkaan ja huolellisesti. Painaessani lähetä nappia kone alkoi lähettää hakemustani. Se kesti ikuisuuden. Odottelimme, mutta tekstiä "hakemus on lähetetty" ei vain näkynyt. Minulla meni hermo ja aloin täyttää hakemusta alusta. Pääsin henkilöturva tunnus kohtaan ja painoin "siirry eteenpäin." Kone ilmoitti, että minun henkilöturvatunnuksellani on jo lähetetty hakemus. Kävin sähköpostissa ja tarkistin asian, siellä oli ilmoitus hakemuksen vastaanottamisesta. Hakemus oli siis lähtenyt, mutta kone ei ollut ilmoittanut siitä minulle. Se oli pelottava kokemus, kun ajattelee, että hakemuksen lähtemisen jälkeen ei voi enää muuttaa mielipidettään.

Tiistaina kävin Resonaarissa. Resonaarissa käy paljon vierailijoita. Viimeviikolla siellä oli Brittiläinen toimittaja. Hän haastatteli erästä soittajaa. Resonaari on maailmalla tunnettu, mutta en tiedä kuinka usein se on lehtijutun aiheena ulkomailla. Hieno juttu jokatapauksessa.

Harjoituksissa oli taas hauskaa. Mitäköhän tapahtuisi, jos opettajani tietäisivät kuinka usein he päätyvät blogimerkintöihini? No, tiistaina harjoittelimme "ikkunaprinsessaa" Sitten opettajamme alkoivat miettiä, jotain toistakin kappaletta kevätjuhlaan. Heini meni pianolle tapailemaan ehdottamaansa kappaletta ja pohti millaisen sovituksen tekisi. Hän vähän innostui liikaa, no sainpas oikein kunnon naurut. Ihan hyväntahtoisesti minä nauroin, niinkuin aina.

Sain juuri tänään Inton Tampereen kokouksen ohjelman. Osallistumme siellä nuoriso yhteistyö Seitin seminaariin. Saa nähdä millaista se on. Ohjelma vaikutti ihan mukavalta. Matkustan ensimmäistäkertaa junalla yksin. Siitä myöhemmin lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti