tiistai 24. helmikuuta 2009

En Itseni vaan vähemmistöni tähden

Hei

Olen saanut paljon kommentteja blogiini sen Demin jutun jälkeen, kiitos niistä! Muutamissa kommenteissa mainittiin, että olen luultavasti pystynyt murtamaan vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja. Se oli tarkoituskin, joten hyvä, jos niin on. En todellakaan suostunut jutun aiheeksi, koska halusin itse julkisuutta, oikeastaan halusin antaa vähemmistölleni kasvot.

Tulin vastä äsken bänditreeneistä. Tuntuu, että ne menivät ihan penkin alle. Kompastelin melodiassa, jonka oikeasti osaan ulkoa. Tilannetta ei yhtään helpottanut se, että toinen Resonaarin johtajista tuli keskenkaiken kuuntelemaan. Luulen, että kompasteluni johtui siitä, että en ollut ehtinyt soittaa koko talviloman aikana yhtään. Ei se oikeasti ole niin kamalaa soittaa johtajan kuullen. Mielestäni Resonaarissa on ihanaa juuri se ettei siellä ole selkeitä johtajia. Tietysti kaksi ihmistä johtaa koko koulua, mutta kukaan ei ole kenenkään yläpuolella.

Tänään oli taas hieno päivä MM-hiihdoissa. Pirjo muranen selviytyi ainoana suomalaisena a-finaaliin ja sai pronssia. Nyt suomen saalis on kolme pronssia ja kulta. Kaikki tähänmennessä saadut mitalit ovat tuleet hiihdosta. Toivotaan onnea myös yhdistetyn Anssi Koivurannalle ja koko mäkihyppyjoukkueelle.

Naisten huomisen hiihdon pariviestin paria ei ole vielä julkaistu, mutta pakkohan sen on olla Saarinen - Kuitunen. Siinä on yksinkertaisesti maailmanparas pari, kun perinteisen hiihdosta on kyse. Millään muulla parilla ei voida "lähteä huuhtomaan kultaa" niinkuin selostaja asian ilmaisi. Sitäpaitsi olin lukevinani Saarisen päiväkirjasta lupauksen, että keskiviikkona lähdemme Virpin kanssa taistelemaan. Sapporon kisoissa tama kisa käytiin vapaalla hiihtotavalla. Silloin pari oli Roponen - Kuitunen. Muistaakseni Kuitusella oli vielä ennen hiihto-osuuttaan selän kanssa pahoja ongelmia ja silti suomen viesti tuli maaliin ensimmäisenä ja kovaa. Nyt te siellä pyörittelette silmiänne ja ihmettelette kuinka voin muista, jotain tällaista.

Taksikuljetuksissa on tapahtunut muutoksia. Joulun jälkeen kuskimme vaihtui ensimmäisen kerran. Silloisen kuskimme kanssa kanssa oli vähän ongelmia. Hän myöhästeli ja tuntui olevan pihalla asioista. Talviloman jälkeen meillä oli taas uusi kuski, nyt asiat tuntuvat olevan kunnossa. Aluksi tuntui kuitenkin pahalta, ikäänkuin olisi ollut meidän syy, että edellinen kuskimme sai potkut, vaikkemme tulleetkaan kovin hyvin juttuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti