keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Kullan huuhdontaa

Hei

Tekstin aiheeseen sopivasti olisi kai pitänyt valita kullansävyinen väri. Sitä olen kuitenkin käyttänyt viimeksi eilen.

Meillä on koulussa oppilaita, jotka ovat valinneet tukioppilaskurssin ja toimiva seiskojen tukioppilaina. Tukarikurssi alkaa kahdeksannella, mutta varsinaisiin tukioppilastehtäviin päästään vasta yhdeksännellä. Huomenna olemme menossa tukioppilaidemme kanssa Fatserilaan. Sanoin asiasta avustajalleni myöhässä. Hän järjesti asian niin, että pääsisin Fazerille, mutta menisin sitten suoraan kotiin vaikka koulutunteja olisi vielä jäljellä. Eihän sellainen peli vetele, varsinkin, kun huomenna on sen kirjailijatutkielman palautuspäivä, jota tein koko talviloman. Taksi vie minut kyllä Fatserille, mutta takaisin pitää tulla yleisillä. Se ei minua haittaa, liikun muutenkin kohtalaisen paljon yleisillä. Luulen, että avustajaani pelottaa ettei hän jaksa työntää pyörätuoliani. Katsotaan miten huomenna käy.

On minulla, jotain iloistakin kerrottavaa. Tämänpäivän parisprinti joukkueemme oli - kuten arvelinkin, Saarinen - Kuitunen. Oli muuten tylsä kilpailu. Saarinen aloitti. Kun hän tuli ensimmäiseen vaihtoon Suomi johti 3,4 sekuntilla. Kuitusen tullessa ensimmäiseen vaihtoon kultamitali riippui jo suomalaisten kaulassa, suomen johto ruotsiin oli nimittäin noin 13 sekuntia. Kullan huuhdonta onnistui siis mainiosti.

Kullan mukana haaviin osui jotain muutakin. Suomen miehet, Nousiainen - Jauhojärvi ottivat pronssia. Hieno juttu.

Kirjoittakaa, minun ystäväkirjaani http://ystavakirja.net/hunajapurkki. Klikatkaa "tuu mun ystäväks" ja jättäkää jälkenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti