torstai 19. helmikuuta 2009

kysymyksiä ja vastauksia

Hei!

Tämä otsikko ei oikeastaan sovi tähän, mutta haluan löytää aina jonkun mukavan ja kiinnostavan otsikon.

Aion nyt vastata anonyymin kysymyksiin. Päädyin Demiin, kun eräs freelacer-toimittaja, jonka tunnen otti minuun yhteyttä ja kysyi saako haastatella minua. Tietysti sai, saahan vammaisuus sillatavoin positiivista julkisuutta. En osaa sanoa mikä on lempivärini, pidän vahvoista ja selkeista väreistä. Paras kirja juuri nyt on Stephenie Meyerin Houkutus-sarjasta.

Kirjoitin aikaisemmin siitä, että minut on valittu Invalidiliiton nuoristyöryhmän nuorisojäseneksi. Olin Tiistaina perehdytyksessä. Oli huvittavaa, kun aulassa minua oli vastassa kourallinen ihmisiä, joihin olin tutustunut jo edellisillä vaikuttajapäivillä. Vastaanotto oli ystävällinen ja minusta tuntui, että pääsin heti porukkaan, vaikka tapasin vain kourallisen ryhmään kuuluvia.

Lisään tähän loppuun Fernando Pessoan runon, jonka luin ajatusten aamiaisesta aamun ajatuksena. Muistaakseni Jorma Uotinen käytti tätä, jossain tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa.

" Pane kaikki mitä olet, piempäänkin mitä teet.
Älä itsessäsi mitään liioittele, älä mitään sulje pois.
Kuu mahtuu lampeen, koska se paistaa niin korkealta"

Rakastan runoja ja kirjoitan niiä itsekkin. tämä kosketti minua.

12 kommenttia:

  1. Demistä läyty sun blogi. Mukavaa luettavaa ja sujuvaa tekstiä, jätka samaan malliin! Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Mäkin tänne surffailin Demin kautta! Tosi hieno blogi, hyvin kuluu aika kun täällä lueskelee juttuja.

    Hyvää kevään alkua. ;-)

    Terkuin Jessie

    VastaaPoista
  3. Moi!

    Luin Demistä jutun sinusta, ja sitä kautta eksyin tänne blogiisikin. :)
    Pidin jutussa etenkin positiivisesta asenteestasi. Huomasin myös että kirjoitat blogin lisäksi runoja ja tarinoita. Oletko julkaissut niitä jossakin? Olisi mukava lukea myös muuta tekstiä sinulta.

    Hauskaa keväänjatkoa!

    - Iina

    VastaaPoista
  4. Heips! Luin sun jutun Demist ja oli pakko heti tul kattomaan mimmone tää sun blogi on. Luin kaikki sun kirjottamat jutut, aivan mahtavaa tekstiä! (: Luin myös sun kirjottamat novellit tuol rakkausrunot- sivuilla, ihanaa ja todentuntusta tekstiä. Osaat kirjottaa tosi taitavasti ja mielenkiintoisesti. Vaikutat tosi persoonalliselta ja mielekiintoselt ihmiseltä, olis kiva tutustua (:

    VastaaPoista
  5. Oi, olet hyvä kirjoittamaan. 8)
    Minäkin päädyin tänne Demin kautta.

    Aivan kuten Anonyymikin, minäkin pidin jutussa positiivisesta asenteestasi. Vaikutat muutenkin hirmuisen itsevarmalta ihmiseltä. Voih, kun minullakin olisi tuo sinun asenteesi ja itsevarmuutesi. ;>

    Mutta mukavia kevätpäiviä sinulle !

    VastaaPoista
  6. Minäkin bongasin sinut ja blogisi demistä, tarinasi demissä poisti luultavasti melko monen ennakkoluuloja. Kiva että uskaltauduit kertomaan ja avautumaan sairaudestasi kaikille.:) Luin kaikki postauksesi, hyvää, mielenkiintoista ja menevää tekstiä. Jatka samaan malliin!;)

    VastaaPoista
  7. Moi Selda!
    Luettiin yhdessä Demistä sun haastattelu ja tultiin tänne vilkaisemaan myös. Lehtijuttu oli tosi kiva ja tämä blogikin on hieno!
    terkuin, Milla, Miia ja Kaisa

    VastaaPoista
  8. Hei!
    Mä luin kans sen sun jutun demistä, oli tosi hyvä! Parasta oli, ku sanoit siinä, että "vammaisuus, voi olla myös vammaisellekin tabu" se kolahti, koska esim. mulle se on tabu. Nyt oon kuitenkin ajatellu, et sun kanssa ois kiva jutella enemmänkin.
    T. Jenni

    VastaaPoista
  9. Hei Jenni, voin kullä jutella sun kanssa, mutta sähköposti ois varmaan tarpeellinen. Selda

    VastaaPoista
  10. Joo, onks sulla mesee? vai jutellaanko ihan sähköpostin välityksellä? =) t. Jenni

    VastaaPoista
  11. Jenni, laita meseosoitteesi kommenttina minulle niin otan sen talteen ja hylkään kommentin niin etteivät muut näe sitä.

    Selda

    VastaaPoista
  12. Heimoi, ihana blogi, ja upeet värit :3
    Mäki päädyin Demin kautta, ja varmaan moni muukin. Muthei, jatka näin!

    VastaaPoista